Sedeko B.V.
Rijksweg 35f
Molenhoek (L)
024-358 25 11
Info@sedeko.nl

Gayko Royal
Gayko Royal

Gayko Royal

Ramen en deuren met de perfecte houtlook!

GAYKO ROYAL de ultieme hout uitstraling.

GAYKO
GAYKO Royal
GAYKO V70
GAYKO Vision/Style NL104 (verdiept profiel)

De nieuwe generatie GAYKO Royal-kozijnen met uitstekende veiligheids- en isolatie-eigenschappen. Het moeizame en langdurige verven behoort tot het verleden. GAYKO heeft het alternatief voor iedereen, die minder tijd aan schoonmaken en onderhoud wil besteden dan bij houten ramen: Buitenkant niet te onderscheiden van een houten kozijn en alle voordelen van een GAYKO kunst­stofkozijn. Wees kritisch bij de aankoop! Ramen van GAYKO zien er ook na jaren nog uit als nieuw. Door het gebruik van topklasse- onderdelen zijn ze moeiteloos te openen en te sluiten. Er bestaan grote kwaliteitsverschillen: Alleen de perfect op elkaar afgestemde kwaliteitselementen van GAYKO – van beslag tot profiel – garanderen decennia lange levensduur en aangenaam gebruiksgemak. Nooit meer verven. Eenvoudig onderhoud, meer comfort, extreme veiligheid en gezelligheid.

Een onverslaanbaar duo met een grote keuze

Het Hoek-design-systeem GAYKO ROYAL maakt een traditionele houtlook voor uw huis mogelijk, zowel voor binnen als ook voor buiten. Afhankelijk van het profieltype is GAYKO ROYAL zowel binnen als buiten inzetbaar en met aluminium afdekkappen combineerbaar. Flexibel is GAYKO ROYAL inzetbaar op 70 mm en 90 mm. Zet in op een maximale optische uitstraling en minimaal onderhoud (nooit meer verven). Vraag uw GAYKO-dealer!

Met alle voordelen van een kunststof ramen

In samenspel met de gepatenteerde technologie GAYKO ESP (Extreem Stabiele Profielbevestiging) en GAYKO GVS (Tegenlopende Sluitsysteem) overtuigd GAYKO ROYAL ieder opzicht: in warmte- en geluidsisolatie, veiligheid en functionaliteit, comfort en duurzaamheid. GAYO ESP garandeert een 3x hogere belasting van de scharnieren als bij normale ramen gebruikelijk is, en dankzij het GAYKO GVS-systeem,zijn onze ramen inbraakwerend. Daarnaast zijn ze makkelijk en comfortabel te bedienen.

Normale kunststof kozijnen of deuren die met 45° gelast zijn hebben een verstekhoek. GAYKO ROYAL herinnert met zijn hoekpengatverbinding aan de traditionele houtbouwwijze. Met een houtdecorfolie lijkt uw kunststof raam of deur sprekend op een houten raam of deur.

Gayko Royal
Gayko Royal